فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد

ترکیه در خاک اوکراین پهپاد می‌سازد

ترکیه در خاک اوکراین پهپاد می‌سازد ترکیه و اوکراین برای گسترش همکاری‌ها در زمینه صنایع استراتژیک توافقنامه همکاری امضا کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۹۳۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، ترکیه و اوکراین توافق‌نامه همکاری در حوزه صنایع استراتژیک برای حمایت از پروژه‌های مشترک در زمینه سیستم‌های موتوری، تحقیق و توسعه موتور، فعالیت‌های تولید و نگهداری به‌ویژه در حوزه پهپاد‌ها را امضا کردند.

 

به گزارش خبرگزاری آناتولی، این توافق‌نامه طی مراسمی با حضور رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و ولودیمیر زلنسکی همتای اوکراینی او با عنوان "همکاری در زمینه صنایع استراتژیک" بین دو کشور به امضا رسید.

 

محمد فاتح کاجر، وزیر صنعت و فناوری و ترکیه و الکساندر کامیشین، وزیر صنایع استراتژیک اوکراین این سند را امضا کردند. همچنین در چارچوب سفر کاری رئیس جمهور اوکراین به ترکیه، یادداشت تفاهم در زمینه صنایع استراتژیک امضا شد.

 

هدف این تفاهم نامه ارتقای همکاری در صنایع و فناوری‌های استراتژیک بین شرکت‌های اوکراین و ترکیه است. علاوه بر این، از معرفی پروژه‌های موجود و راه اندازی پروژه‌های جدید در این مناطق حمایت می‌شود. از جمله زمینه‌های همکاری، توسعه ظرفیت‌ها و قابلیت‌های تولید وسایل نقلیه خودران، به‌ویژه هواپیما‌های بدون سرنشین (پهپاد) است.

 

این تفاهم نامه افزایش تولید انواع پهپاد، تحقیق و توسعه در زمینه سیستم‌های خودمختار و همچنین در بخش‌های فضایی و فناوری دیگر صنایع استراتژیک دو کشور را فراهم می‌کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار